Laudrup-indskiftning satte gang i Swansea

25/01/2014

Michael Laudrups håb om at vinde endnu en cuptitel med Swansea lever endnu.

De walisiske svaner var ellers i store problemer i udekampen mod Birmingham, men en indskiftning af angriberen Wilfried Bony vendte kampen for Michael Laudrups mandskab.

Den sidste periode i Premier League har været særdeles sløj for Swansea, der er faldet ned som nummer 15 i tabellen tre point over nedrykningsstregen.

Lørdag var det så ved at gå galt i FA Cup-kampen ude mod Birmingham fra den næstbedste række.

I første halvleg kom Premier League-klubben nemlig bagud, da Lee Novak fik held til at passere tyske Gerhard Tremmel i Swansea-målet.

Pausen udnyttede Michael Laudrup til at skifte angriberen Wilfried Bony ind, og det gav pote.

Den ivorianske angriber nettede efter henholdsvis 67 og 69 minutters spil, og så var Swansea foran med 2-1.

I bestræbelserne på at udligne sendte Birmingham danske Peter Løvenkrands på banen, men der blev ikke scoret yderligere på St. Andrews.

Dermed kunne Michael Laudrup og Swansea rejse hjem med en billet til FA Cuppens femte runde.

Her får de blandt andet selskab af Championship-holdet Wigan, der på hjemmebane slog Crystal Palace med 2-1.