Laudrup jagter Chelseas super-talent

Et af de nye ansigter hos Swansea kan blive den stærke belgiske angriber Romelu Lukaku. Den 19-årige angriber er ejet af Chelsea, men har i denne sæson været lejet ud til West Bromwich, hvor han har scoret 13 mål og har store aktier i klubbens overraskende ottendeplads i Premier League.

Og nu kan det ifølge den engelske avis Daily Mirror blive Michael Laudrup, som fra næste sæson får glæde af den målfarlige belgiers evner. Avisen mener at vide, at Lukaku har bedt Chelsea om at blive lejet ud igen efter sommerferien, da han ikke vil tilbage til Chelsea for at sidde på bænken. Lukaku er angiveligt udset til at supplere Michu i Swanseas angreb. Samtidig skulle det være et stort plus for Lukaku, at Swansea via sejren i Capital One Cup har kvalificeret sig til Europa League i næste sæson.

Chelsea købte Romelu Lukaku i sommeren 2011 for cirka 130 mio. kr. Han spillede otte kampe i sin første sæson, hvor han ikke formåede at score, og før denne sæson blev han så lejet ud til West Bromwich. I 2010 debuterede Lukaku på det belgiske landshold i en alder af blot 16 år. Han har indtil videre spillet 19 kampe og nettet tre gange.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip