Laudrup: Jeg ville ikke have Bendtner

Roserne er væltet ned over Nicklas Bendtner, siden han i onsdags fik comeback for Arsenal. Nu er den tidligere danske stjernespiller Michael Laudrup ude med endnu flere roser til sin landsmand.Nicklas Bendtner har aldrig haft problemer med selvtilliden, men han må alligevel have svært ved at være i sine sko for tiden. Arsène Wenger har ugen igennem storrost danskeren - og nu byder den danske Swansea-manager Michael Laudrup ind med yderlig ros forud for lørdagens kamp mellem Arsenal og Swansea:

- Bendtner er en meget talentfuld spiller, Når han er i form, er han den bedste angriber i Danmark, sagde Michael Laudrup på pressemødet forud for kampen.

Før kampen mod West Bromwich i onsdags havde Nicklas Bendtner ikke været på banen for Arsenal i 935 dage. Derfor havde de fleste Arsenal-tilhængere afskrevet danskeren. Men i Capital One Cup-kampen modbeviste han sine mange kritikere med et flot oplæg og en scoring i straffesparkskonkurrencen. En præstation, der glæder Michael Laudrup:

- Jeg er først og fremmest glad på hans vegne - men selvfølgelig også på det danske landsholds. Det er dejligt, han er tilbage. Jeg ved ikke om, han vil være med i morgen [i dag, red.], men jeg er bare glad for, at vi nu kan tale om Bendtners præstationer på banen og ikke udenfor, som det ellers har været i lang tid, sagde Michael Laudrup, der samtidig afviser, at Bendtner var et emne i den walisiske klub i sommerens transfervindue.

Det på trods af, at klubben i det meste af vinduet ledte med lys og lygte efter en ny spidsangriber:

- Han var ikke blandt de spillere, vi var interesserede i. Igen, han er en god og interessant spiller, når han er i form - men han var ikke på vores liste, sagde den danske manager.

Forud for lørdagens kamp ligger Swansea nummer ni, mens Arsenal topper Premier League.

Dagens Gossip