Laudrup jubler over Swanseas spil

Efter torsdagens suveræne triumf i den første kamp i Europa Leagues sidste playoff-runde tør Laudrup godt juble. Holdet spillede fantastisk og nærmer sig en historisk deltagelse i Europes Leagues gruppespil.

Torsdag aften smadrede Swansea-tropperne på brutal vis Petrolul Ploiesti fra Rumænien med nådesløse 5-1. Det er et resultat, der får den danske succestræner til at hylde sit hold:

- At score fem mål og vinde 5-1 er fremragende. I den første halve time spillede vi virkelig godt, vi holdt på bolden og flyttede dem rundt, sagde Laudrup på pressemødet efter kampen.

Han fortsætter med at udtrykke sin tilfredshed:

- Vi scorede fem mål, vi kunne have scoret flere, og vi gav dem ingenting.

Selvom Laudrup er rigtig tilfreds med sit hold og reelt set er videre til gruppespillet, maner han til besindighed:

- Vi har stadig et job at gøre. Efter første kamp mod Malmö (som Swansea slog ud i forrige runde, red.) sagde jeg, at vi stadig havde en opgave foran os. Det er det samme nu.

Han erkender dog samtidig, at det største pres er taget af hans tropper, som ikke har behov for at dominere returkampen i Rumænien:

- Vi har gjort det godt, vi har skabt chancer og domineret kampen. Det behøver vi ikke gøre i næste uge, vi behøver bare at få et resultat.

Selvom Laudrup forsøger at tale uden om det nærmest uundgåelige avancement til gruppespillet, kan han ikke helt undlade at glæde sig:

- Vi er tæt på endnu en historisk præstation for klubben og den skal vi gøre færdig.

Returkampen spilles den 29. august i Rumænien.

Dagens Gossip