Laudrup: Kald ikke Fischer "den nye Laudrup"

Først og fremmest mener Michael Laudrup, at det er stort pres at leve op til, og for det andet, så er det i netop Victor Fischers tilfælde usammenligneligt.

- Vi skal være forsigtige. Sådanne ting er hurtigt sagt om unge spillere. Lad dem vokse og få erfaring. Desuden er Viktor Fischer mere en angriber-type, end jeg nogensinde var. Han er mere direkte i sit spil. Lad os se, hvad der sker i de kommende år, siger Michael Laudrup til ad.nl og fortsætter:

- Jeg kender fænomenet. Hvis du er en god fodboldspiller i Brasilien, så bliver du kaldt den nye Romário eller Ronaldo. Det samme gør sig i Argentina. Der er en ny Messi og Maradona. Så det er en ære, at det er mit navn (det bliver nævnt i dansk sammenhæng, red.). Det betyder, at jeg stadig betyder noget, men man skal være påpasselig. Sådanne ting bliver hurtigt sagt om unge spillere.

I samme interview bliver Laudrup bedt om at kommentere på Christian Eriksens fremtidsplaner. Senest er Eriksen rygtet til Dortmund.

- Christian er stadig ung. Han har stadig flere år til at fortsætte sin udvikling. Så det er op til ham. Han skal indse, at det hele er meget anderledes i en europæisk topklub. Både på og uden for banen, siger Michael Laudrup.

De to unge danskere har hver bidraget med ni mål i den hollandske liga, Æresdivisionen, og har derfor stor andel i, at klubben lige nu topper rækken.

Dagens Gossip