Laudrup klar til at sælge sine bedste spillere

Normalt ville man være forsigtig med at skille sig af med den slags hjørnestene på et hold, men Michael Laudrup afviser, at han vil stoppe dem i at komme videre i karrieren, hvis det rigtige tilbud kommer.

- Du kan ikke holde på for mange spillere mod deres vilje. Der kan være mange grunde til, at det kan være svært at sige nej, fastslår danskeren over for BBC.

Men der bliver dog ikke tale om, at alle profilerne får lov til at gå på en gang.

- Hvis vi har tre eller fire spillere, som siger, at de har mulighed for at skifte til en større klub og gerne vil afsted, så kan vi ikke tillade det. Men måske kan en af dem gå.

Indtil nu har danskeren solgt både Allen, Scott Sinclair og Danny Graham for i alt 28 mio. pund.

Laudrup bruger Joe Allen, der blev solgt til Liverpool, som et eksempel på en handel, som simpelthen var for god til at sige nej til.

- Han er en rigtig god spiller, men 15 mio. pund (131 mio. kr.)... da jeg hørte det tal, kunne jeg ikke tro på det. I sådan et tilfælde må man spørge sig selv 'hvad får vi ud af at holde på ham, hvis han virkelig vil væk, pengene er gode og hvad kan vi bruge dem til?'

- Jeg synes, det var en god handel for Swansea. Joe er en rigtig god spiller, men vi fik Jonathan de Guzman, som allerede har scoret otte mål og som spiller den samme plads. Der gjorde vi det godt, det kan man ikke altid.

Jonathan de Guzman er udlånt fra Villarreal, og Laudrup vil gerne gøre aftalen permanent.

Andre navne som er blevet sat i forbindelse med et skifte til Swansea er midtbanespilleren Jose Canas fra Real Betis og belgieren Romelu Lukaku, som WBA har haft succes med at låne i Chelsea.

- Det er spillere på et godt niveau. I dette tilfælde (Canas) er det anføreren fra en af sæsonens overraskelser, en stor klub i Spanien. Og den anden (Lukaku) har haft stor betydning for WBA og scoret 13 mål i ligaen.

Laudrup har fået afsat midler til at forstærke truppen i sommerens transfervindue - ikke mindst med henblik på de ekstra kampe, der kommer i Europa League for Swanseas pokalvindere.

Laudrup er blevet hyldet i England for at have gjort sæsonens fund med Michu, som blev hentet i Spanien for kun to millioner pund, og nu forsøger en lang række Premier League-klubber at kopiere ham.

- Det er ulempen. Vi har haft Erik (Larsen, Laudrups faste scout og assistent, red.) i Spanien, og han genkender flere kendte ansigter fra Premier League, som kigger efter spanske spillere.

- Men det handler ikke om at bruge mange penge - det er nemt nok. Jeg vil hellere bruge dem godt.

Dagens Gossip