Laudrup-lejren raser efter skatteanklage: 'Jeg har ondt af dem'

- Jeg har ondt af dem. Ajax har vist, at det ikke er nogen storklub. Det er bare en lille klub, siger agenten og talsmanden Bayram Tutumlu til South Wales Evening Post og forsøger at sparke mere bagud på de hollandske mestre.

- Michael (Laudrup red.) gjorde det rigtig godt, da han var i Ajax. Før han kom, var de nede, men de blev mestre i ligaen og vandt pokalen. Efter Michael forlod dem, var de nede igen. Jeg taler på vegne af Michael Laudrup, og vi er meget, meget skuffede over Ajax. Det er ikke nogen stor overraskelse, at de opfører sig sådan, fordi de har vist, at de er en lille klub, understreger Tutumlu.

Sagen omkring Michael Laudrup stammer tilbage fra 1997, da han ankom til den hollandske storklub fra japanske Vissel Kobe. Her mener Ajax, at man udbetalte danskerens skat i forbindelse med et stort sign on-fee. De penge hævder Ajax at have tilgode, ligesom de også føler, at den daværende georgiske topscorer Shota Arveladze skylder dem penge af samme årsag.

Michael Laudrup er efterlyst for at vidne i sagen den 29. august. Manageren er i forvejen i et magtspil med sin bestyrelsesformand i Swansea, Huw Jenkins, omkring indkøb af spillere. Men også formanden tager afstand fra Ajax' metoder.

Dagens Gossip