Laudrup: Om to år er Højbjerg stamspiller i Bayern

Skrevet af admin

14/01/2015

Dagens topnyheder

Michael Laudrup fik ikke mulighed for at hilse på Pierre-Emile Højbjerg, da Laudrups hold, Lekhwiya, tirsdag tabte en træningskamp til Bayern München med 1-4.

Højbjerg blev i sidste uge udlejet til Augsburg for resten af denne sæson, men Laudrup ser et stort lys i sin unge landsmand og forventer, at han vil vende stærkt tilbage til Bayern efter lejeperioden.

- Jeg har set ham spille for det danske landshold. Han er et stort talent og en fremtidens mand. Han er ung, men allerede meget stærk.

- Ham kommer vi til at høre meget mere til. Om to år er han i Bayern Münchens startopstilling, spår Laudrup i et interview med Merkur-online.de.

Pierre-Emile Højbjerg kom til den tyske storklub allerede som 16-årig og står trods sine blot 19 år noteret for 17 bundesligakampe og tre optrædener i Champions League på det prominente mandskab.

Både Bayern og Laudrup ser et stort lys i midtbanespilleren, men på spørgsmålet om Højbjerg bliver den næste danske superstar, stejler den danske legende dog.

- Sådan noget siger jeg helst ikke om unge spillere. Man sætter jo de stakkels fyre under et stort pres, siger Michael Laudrup.

/ritzau/