Laudrup opfordrer til at give Bale tid

Den tidligere Barcelona og Real Madrid-spiller, Michael Laudrup, ved fra egen krop, hvordan det er at være en stjerne i spansk fodbold. Og det er med den erfaring in mente, at han opfordrer til, at omverdenen vil give Gareth Bale tid til at falde til i Real Madrid, som netop har gjort ham til verdens dyreste fodboldspiller efter købet i Tottenham.

- Jeg håber virkelig, at han får tid til at vænne sig til det, for han er en fantastisk spiller, siger Michael Laudrup til BBC.

- Fordi han nu er den dyreste spiller i verden, så vil folk fra dag et sammenligne ham med Ronaldo og med Messi, og det er ikke fair.

- For det første er han yngre end dem. For det andet skal han vænne sig til spansk fodbold, som er meget anderledes end Premier League, lyder det fra Swanea-træneren.

Michael Laudrup har indgående kendskab til både spansk og engelsk fodbold, og selvom englænderne er tosset med fodbold, så er der en helt anden opmærksomhed på sporten i Spanien. Der er to spanske sportsaviser, hvoraf den ene af dem er på 16 sider, og de første 14 handler udelukkende om Real Madrid, forklarer Laudrup til BBC. Det er en del af den omvæltning, som Bale nu skal forholde sig til.

- Det er fuldstændig anderledes. Når man går ned ad gaden, så er der pludselig 100 mennesker, der står og tager billeder. Det er en del af det, og det er et anderledes liv. Specielt udenfor banen, siger Laudrup.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip