Laudrup optimist trods nyt nederlag

Michael Laudrups Swansea er røget ind i bundstriden efter de første syv kampe i denne sæson i Premier League.

Søndagens 0-2 nederlag ude mod Southampton gav Swansea det fjerde nederlag i de første syv kampe, hvor der blot er hentet syv point ind. Laudrups mandskab er heller ikke langt væk fra nedrykningsstregen, der bliver mere og mere synlig for Swansea.

Men Michael Laudrup mener, at Swansea trods alt er kommet fornuftigt ud af et svært kampprogram, og at der nok skal komme point på tavlen den kommende tid.

- Vi har spillet syv kampe, og har blot et point færre end på samme tidspunkt sidste år. Vi har haft fire udekampe i starten, og vores tre hjemmekampe har været mod Manchester United, Arsenal og Liverpool, sagde Laudrup til Sky Sports efter nederlaget.

Han er overbevist om, at tingene vender efter 14 dages kamppause på grund af landskampe.

- Nu har vi tre hjemmekampe ud af de næste fire og et derby mod Cardiff, så det bliver en meget vigtig måned for os. Jeg er sikker på, at vi nok skal få flere sejre i den kommende periode, sagde Laudrup.

Han var langt fra tilfreds med at rejse fra Southampton med et nederlag i bagagen efter en kamp, hvor Swansea dominerede og havde flere gode muligheder for at score.

- Vi havde alt spillet og rigtig mange chancer. Men vi skal bruge alt for mange chancer til at score mål. Det er ikke godt nok. Man kan ikke sige, at vi havde fortjent at tabe, men vi kan kun takke os selv for det, forklarede Laudrup.

Swansea har haft stor succes i Europa League med sejre over Valencia og St. Gallen, men Laudrup afviser, at den turnering koster dyrt i den hjemlige liga.

- Når du dominerer en kamp, som vi gør det mod Southampton, så kan man ikke tale om træthed. Det kommer først i de sidste 20 minutter af en kamp. Vi sad på det hele i anden halvleg, og jeg synes, at vi var uheldige med at tabe, sagde Laudrup.

Dagens Gossip