Laudrup ser Napoli-kampe som en belønning til Swansea

Swanseas danske manager, Michael Laudrup, betragter de to opgør i Europa League-1/16-finalen mod italienske Napoli som en belønning for den walisiske klubs hårde slid og tilhængernes stabile opbakning.

- Det er nok den hårdeste modstander, vi kunne trække. Inden lodtrækningen sagde jeg, at Napoli og Juventus var de to bedste hold i turneringen. Men jeg sagde også, at mine spillere og vores fans fortjente en stor kamp, siger Laudrup til Swanseas hjemmeside.

- Vores hold har allerede spillet 27 kampe i denne sæson, hvilket ikke er nemt. Og vores fans har givet os en fantastisk støtte hele vejen. Over 1000 fans rejste med os til St. Gallen i sidste uge, hvilket siger alt om tilhængerne af denne klub.

Napoli hører i dag til blandt de absolutte tophold i Italien, og den syditalienske klub ligger for tiden placeret på en tredjeplads i Serie A.

Holdet trænes af den tidligere Liverpool- Inter- og Chelsea-træner Rafa Benitez, og blandt truppens mange profiler rager især angriberen Gonzalo Higuaín og målmand Pepe Reina op.

- Napoli er bestemt en stor klub med en meget god trup og en topmanager. De vandt alle deres hjemmekampe i Champions League i år, og at en klub ikke avancerer efter at have hentet 12 point er uhørt, siger Michael Laudrup.

Det første opgør mellem Swansea og Napoli spilles på Liberty Stadium i Wales den 20. februar. Returopgøret finder sted syv dage senere på Stadio San Paolo i Napoli.

Vinderen af opgøret skal møde enten portugisiske Porto eller tyske Eintracht Frankfurt i 1/8-finalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip