Laudrup skyder rivalers drøm ned

Southampton har fået en god start i den bedste engelske række, hvor de efter seks kampe ligger nummer seks med 11 point - specielt en sejr på udebane over Liverpool for to uger siden har nærmest fået selvtilliden til at eksplodere i den sydengelske klub. I kølvandet på den gode start i Premier League har flere Southampton-spillere luftet drømme om at snuppe en plads i top fire. Men det er en naiv og urealistisk udmelding, mener Michael Laudrup.

- Jeg kan godt lide det hold, de har. De er et hold, der kan ende i top 10. Positionerne otte, ni og ti er det maksimale, vi kan gå efter. Det er de her Manchester-klubber, Chelsea, Arsenal og Tottenham, Liverpool og Everton. Det er syv klubber. Efter min mening må resten af os spille om ottendepladsen og nedad, lyder det fra den danske manager på et pressemøde før kampen på St Mary's Stadium.

Swansea halter med sine syv point efter Southampton i tabellen, men det skyldes ifølge Laudrup et noget vanskeligere kampprogram for waliserne, der har mødt blandt andre Manchester United, Arsenal og Liverpool i de første seks runder.

- Vi har haft en meget vanskelig start. Vi har spillet mod nogle fra top fire og de store hold i de første seks kampe. Men det er en god test for os, fordi Southampton er absolut et af de bedste hold blandt de øvrige klubber. Det bliver en hård test for os, siger Michael Laudrup.

Dagens Gossip