Laudrup taber walisisk Premier League-brag

03/11/2013

For første gang i historien mødtes to walisiske mandskaber i Premier League, da Cardiff søndag aften fik besøg af Swansea.

Og desværre for Michael Laudrups Swansea-mandskab endte hjemmeholdet, der fortsat er uden angriberen Andreas Cornelius, med at vinde 1-0.

Efter lidt over en times spil viste værternes Steven Caulker, hvordan man styrer luftrummet, da han med stor styrke headede et hjørnespark i mål til 1-0.

Swanseas ellers stærke forsvarsgeneral Chico blev fuldstændig sat på plads af Caulker i situationen.

For Swansea havde Michu nogle fine muligheder i første halvleg, men den spanske offensivspiller var ikke skarp nok.

I anden halvleg udgik Michu så med ankelproblemer, og det hele endte med en kæmpe nedtur for gæsterne, der i overtiden fik målmand Michel Vorm udvist på et tidspunkt, hvor Swansea havde brugt sine tre udskiftninger.

Forsvarsspilleren Angel Rangel tog målmandshandskerne på for Swansea, og spanieren reddede sikkert det efterfølgende frisparksforsøg fra hjemmeholdet.

Inden da var Jonathan de Guzman faktisk tæt på at udligne for Swansea, men hollænderens forsøg på frispark endte med at gå forbi mål og til hjørnespark trods en usikker aktion fra Cardiff-keeper David Marshall.

For at gøre sejren endnu bedre for Cardiff overhaler Cornelius' klub ærkerivalen i tabellen. Cardiff har nu 12 point for 10 kampe, mens Swansea har 11. Det rækker til placeringer som nummer 12 og 13.

Mens der blev scoret i det walisiske derby, endte søndagens anden Premier League-kamp uden scoringer.

Tidligere på dagen delte Everton og Tottenham i kamp, hvor vinderen ellers var hoppet op på andenpladsen. Christian Eriksen startede på Tottenhams bænk, men blev skiftet ind i slutfasen.