Laudrup tager til Holland - risikerer stævning

Swansea har dog ingen betænkeligheder ved at sende Michael Laudrup til Holland.

- Det er slet ikke et tema, og det er ikke noget, vi bekymrer os for. Michael Laudrup rejser med til Holland som planlagt, siger Jonatan Wilsher, media manager i klubben, til sporten.dk.

Swansea får base i Den Haag på turen, der strækker sig fra 3. juli til 13. juli, hvor Laudrups Capital One Cup-vindere i fire kampe skal i form mod først de lavt rangerende hold FC Gravenzande og Excelsior Maassluis, inden der skrues op for sværhedsgraden mod Æresdivisions-klubberne NAC Breda og ADO Den Haag.

Balladen begyndte, da Laudrups tidligere arbejdsgiver, Ajax Amsterdam, i juni måned stævnede Swansea-manageren på baggrund af en gammel skattesag.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Da Michael Laudrup i 1997 skiftede fra japanske Vissel Kobe til den hollandske storklub, modtog danskerens lejr ifølge skattemyndighederne i Holland en sign-on-fee på 12 millioner kroner ad omveje. Men Laudrup har ikke betalt skat af de penge, der – nøjagtigt som Laudrups spillercertifikat gjorde det – nåede en tur omkring den bosniske klub NK Celik.

Selv mener hovedpersonen ikke, at han har gjort noget ulovligt, men den forklaring har hverken myndighederne eller Ajax Amsterdam accepteret.

De hollandske skattemyndigheder og Ajax har indgået forlig i sagen, som allerede har kostet traditionsklubben mange millioner kroner, og myndighederne bruger nu Ajax til at få deres tilgodehavende fra Laudrup.

Betaler danskeren ikke, går det ud over Ajax, der i givet fald kan se frem til en stor bøde. Derfor har hollænderne stævnet Laudrup til en tur i retten den 29. august.

Nu kommer Swanseas træner til Holland, hvor han kan få stævningen overrakt personligt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip