Laudrup: Tottenham er til at slå

Michael Laudrup og Swansea har ikke prøvet at vinde i Premier League i de seneste syv ligakampe, og klubben befinder sig nu tæt på bunden med bare tre point til nedrykningsstregen.

Derfor tørster den danske manager efter den første ligasejr siden den hjemme mod Newcastle i begyndelsen af december.

- Vi har brug for en sejr. Jeg kan ikke klage over spillernes indsats eller attitude. Vi har haft vores chancer for at vinde, men vi har bare ikke grebet dem. Vi må fortsætte med at gøre, det vi gør og fokusere på at vinde.

- Alle vil virkelig gerne vinde, og vi har brug for en sejr for at komme videre. Det er en vigtig periode for os. En sejr kan ændre hele atmosfæren, og nogle få resultater kan ændre alt, siger Michael Laudrup ifølge Swanseas hjemmeside.

Næste opgave er Tottenham med Christian Eriksen, der ikke har tabt, siden Tim Sherwood overtog managerjobbet efter André Villas-Boas.

London-klubben har hentet 13 ud af 15 point efter skiftet.

- Kampen på søndag er ikke mod en direkte modstander i tabellen, men vi har hjemmebane. Ingen disrespekt til Tottenham, men jeg tror, at de er til at slå.

- De har ændret taktikken en smule ved at spille med to angribere, efter Adebayor er hentet ind fra kulden, og det har haft stor indvirkning på deres resultater. Jeg har set alle deres kampe undtagen den mod Crystal Palace, og jeg synes, at de har gjort det godt, siger Laudrup.

Kampen mellem Swansea og Tottenham begynder søndag klokken 14.30.

/ritzau/

Dagens Gossip