Laudrup utilfreds efter Swansea-skuffelse

Efter at have vundet 5-1 på hjemmebane i den første kamp, tabte waliserne returopgøret i Europa League til Petrolul Ploiesti 1-2.

Målene faldt først i de sidste 17 minutter, og Swanseas samlede sejr var aldrig i fare.

Alligevel var Michael Laudrup skuffet over sit holds indsats.

- Vi er afgjort ikke tilfredse med det, sagde han ifølge skysports.com efter kampen.

- Vi er glade for at gå videre, og det regnede jeg med, at vi ville gøre efter den første kamp. Men igen ser vi, hvad der kan ske, når man ikke udnytter sine chancer, når man får dem.

- Vi vidste, at de ville gå ud og presse os, fordi det skulle de foran deres egne fans efter resultatet i sidste uge. De tog en masse risici, og vi vidste, at vi ville få en masse kontra-angreb, men vi kunne ikke afslutte dem. Det var kæmpe chancer, sagde en ærgerlig Laudrup.

- Det er fantastisk at gå videre, men vi burde have gjort det bedre.

Laudrup var ikke kun skuffet over sit eget holds indsats. Han kritiserede også hjemmeholdets fans for deres usportslige optræden, da de forsøgte at genere målmanden Gerhard Tremmel med laserpenne.

- Selvfølgelig er vi ikke glade for den slags. Myndighederne eller politiet eller UEFA må gøre noget ved det. Det er ikke det eneste stadion, hvor det er sket. Det er svært, hvad skal man gøre? Man kan visitere folk, men det er nemt at tage en lille pen med ind.

Dagens Gossip