Laudrup: Vi er en del af nedrykningskampen

Michael Laudrup og Swansea har ramt en skidt periode i Premier League, hvor holdet er uden sejr i otte kampe i træk.

Søndag eftermiddag gik det endnu engang galt for de walisiske svaner, der tabte 1-3 til Tottenham.

Den danske manager medgiver, at Swansea på 15.-pladsen er blevet en del af bundstriden, hvor kun tre point skiller waliserne fra holdene under nedrykningsstregen.

- Vi er blandt de 11 hold, der er en del af nedrykningskampen. Det er de små ting, der afgør, om man ligger nummer 10, 13 eller under stregen, siger Michael Laudrup til BBC.

Swansea var ellers godt med mod Tottenham, før Emmanuel Adebayor headede Christian Eriksens fine indlæg i mål til 1-0 10 minutter før pausen.

En udvikling som Laudrup efterhånden har vænnet sig til.

- Vi styrer kampen den første halve time, men vi taber alligevel. Vi har flere gode muligheder, men så scorer de på deres første afslutning indenfor rammen.

- Vi skal acceptere, det er en vanskelig periode for os, for de eneste, det går ud over, er os selv. Vi skal tro på, det, vi gør, er rigtigt. Det er sådan, vi kommer tilbage og får den sejr eller to, der giver os selvtilliden tilbage, siger Michael Laudrup.

Swansea har den seneste måned mødt mange af topholdene, men waliserne kan se frem til at møde Fulham, West Ham, Cardiff og Stoke i de næste fire ligakampe.

- Det er åbenlyst, at det gør ondt på nogle spillere, når vi ikke vinder. Men nu har vi nogle af de modstandere, som vi skal kunne samle point mod i de næste ligakampe, siger Michael Laudrup.

Den næste opgave for Michael Laudrup og Swansea er en FA Cup-kamp ude mod Birmingham på lørdag.

/ritzau/

Dagens Gossip