Laudrup vil ikke blande sig i agent-ballade

For onsdag aften rasede en krig af orkanstyrke mellem Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu og Swansea-boss Huw Jenkins. Det hele eskalerede, da den normalt velinformerede avis South Wales Evening Post kunne afsløre, at Swansea har valgt at kappe alle bånd til Michael Laudrups rådgiver, Bayram Tutumlu.

Det er en direkte krigserklæring mod Laudrup-lejren, især fordi det omkring bruddet fyger med beskyldninger om urene metoder, der også involverer Michael Laudrups transferønsker. Der gik ikke mange minutter, før Tutumlu var klar med et frontalangreb på Swansea.

- Hvis Huw Jenkins har noget at sige til mig, burde han have nosser nok til at gøre det ansigt til ansigt foran tv-kameraer, sagde Tutumlu til Daily Mail.

- Alt hvad jeg har gjort for denne klub, har jeg gjort på vegne af Michael. Jeg har intet tjent på det. Klubben har ikke betalt mig for at arbejde for den. Det arbejde, jeg har gjort, har jeg gjort for at hjælpe Michael, for at hjælpe Swansea, og det er blevet gjort lige efter bogen. Jeg har ikke gjort noget forkert, fortsatte Tutumlu sin svada.

South Wales Evening Post skriver dog konkret på baggrund af kilder i Swansea-bestyrelsen, at den walisiske klub har Tutumlu mistænkt for i de seneste uger at have repræsenteret Swansea bag klubbens ryg. Det handler især om forsøgene på at fiske spillere som Pierre-Emerick Aubameyang fra Saint-Étienne og Arouna Koné fra Wigan til klubben. Det er nemlig ene og alene Huw Jenkins, der udpeger de repræsentanter, der skal henvende sig til potentielle transferemner og derefter forhandle aftaler på plads.

Men sent onsdag aften tæt på midnat var Michael Laudrup så ude og forsøge at dæmpe det kaos, der lugtede af et brud mellem ham og Swansea.

- Bayram er min agent, og det vil ikke ændre sig. Hvis klubben ikke vil arbejde med Bayram, eller han ikke vil arbejde med dem, så er det deres problem. Ikke mit, sagde Laudrup til South Wales Evening Post.

- Det eneste jeg bekymrer mig om, er at have de bedst mulige spillere i Swansea som er inden for rækkevidde af klubbens økonomi. Jeg kan kun sige igen, at min intention er at blive. Jeg har sagt det så mange gange de sidste tre måneder, forklarer Laudrup til lokalavisen.

- Jeg har 100 procent tillid til Bayram. Men hvis klubben ikke vil arbejde med ham, eller han ikke vil arbejde med dem, så må de leve med det. Det ændrer ikke mit forhold til Bayram.

I Wales spekulerer man dog i, om forholdet mellem Laudrup-lejren og Swansea har nået et punkt, hvor man ikke længere kan se hinanden i øjnene. Så længe Laudrup er manager, vil Tutumlu stadig spille en rolle i klubben.

Og Swansea har ifølge flere kilder allerede haft en føler ude hos Brightons manager, den tidligere Chelsea-profil Gustavo Poyet, der skulle være Swanseas topfavorit til at afløse Laudrup, hvis det ender med et brud.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip