Laudrups agent: Interesse for Michael

Den europæiske trænerkarrusel kører for fuld kraft.

Der er store spørgsmål omkring det ledige trænersæde i Manchester City, det snart ledige job i Chelsea og trænerpositionerne i Real Madrid, FC Barcelona og Paris SG, og ikke uventet så dukker navnet Laudrup op igen og igen.

Efter en imponerede debutsæson i spidsen for Swansea med en placering i top ti samt finalesejren i Liga Cup’en, der udløser en billet til Europa League næste sæson, så er der i den grad sat flueben ud for danskerens evner som manager.

- Michael er glad for at være i Swansea, hvilket hans kontraktforlængelse også viser, men i fodbold kan man aldrig give garantier. Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske i morgen, om en uge eller fjorten dage, siger Michael Laudrups repræsentant, den tyrkiske top-agent Bayram Tutumlu.

- Jeg ønsker ikke at kommentere på klubnavne, men der er interesse for Michael. Det er ingen hemmelighed, uddyber han.

Det er ikke kun resultaterne på banen, der taler for Michael Laudrup. I en tid hvor stjernespillere rask væk erhverves rundt om i Europas største ligaer for langt over 100 millioner kroner, så har det vakt opsigt, at danskeren har begået røverkøb for småpenge og har forvandlet relativt ukendte spanske spillere som Michu og Chico Flores til profiler i Premier League.

- Michu var ikke et kendt navn, før Michael hentede ham. Nu er han en af Premier Leagues bedste angribere. Den slags bliver der lagt mærke til, siger Bayram Tutumlu.

- Det er ikke sådan, at Michael ikke er lykkelig for at være i Swansea. Han har samlet et godt hold, er i gang med en spændende proces med at forvandle klubben til et etableret hold i verdens bedste liga og trives fint, men vi kan aldrig sige aldrig i fodboldens verden og udelukke, at der kommer en henvendelse fra andre klubber. Med de resultater Michael har leveret, så kan det ikke afvises, siger Bayram Tutumlu.

Swansea slutter sæsonen i den kommende weekend på hjemmebane mod Fulham.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip