Laudrups i alvorlig konflikt med Swansea

- Det her er et kæmpe skridt mod et brud. Når en klub ikke vil være i stue med den rådgiver, som har forhandlet for manageren og i mange tilfælde også, når der skulle hentes spillere, så er det et meget tydeligt tegn på et brud, siger fodboldekspert fra Canal9 Niels Christian Frederiksen og minder om, hvordan det eksempelvis endte med et brud mellem Zlatan Ibrahimovic og Barcelona, da svenskerens bombastiske agent Mino Raiola blev vist det røde kort i klubben.

Michael Laudrup har meddelt, at konflikten alene er en affære mellem arbejdsgiveren og den agent, der forhandler for både Laudrup og de spillere, de forsøger at få til klubben.

Men Niels Christian Frederiksen tror ikke, at Michael Laudrup vælger sin arbejdsgiver frem for den agent, der har arbejdet tæt med ham siden hans tid som spiller i Barcelona.

- Laudrup kommer ikke til at vælge Tutumlu fra, selvom Swansea ønsker at afbryde samarbejdet med ham. Det bliver Swansea, der bliver valgt fra, før det bliver Tutumlu, mener Niels Christian Frederiksen.

Striden mellem Michael Laudrups rådgiver og Swansea-ledelsen har længe handlet om de spillerhandler, som Laudrup og Tutumlu forsøger at gennemføre.

Niels Christian Frederiksen ser stærke sammenligninger mellem konflikten med Swansea og klubber som Mallorca, Getafe og Brøndby, hvor den danske manager også havde svært ved at blive enig med klubledelserne omkring økonomien i spillerhandler.

Men fodboldeksperten vurderer også, at Bayram Tutumlus offentlige angreb på Swansea-formand Huw Jenkins er koordineret med Michael Laudrup.

- Michael Laudrup kunne nemt bede Bayram Tutumlu om at klappe i. Men det gør han ikke. Det er en ret ophedet konflikt, Tutumlu bidrager til, og det kan også meget vel hænge sammen med, at man har fået en føler fra en klub som Paris Saint Germain eller en spansk klub. Laver man en konflikt for at skabe en vej ud? spørger Niels Christian Frederiksen  med henvisning til, at det franske medie L'Equipe torsdag bringer historien om, at den franske mesterklub er i kontakt med Michael Laudrup.

Men holder Michael Laudrup sit ord og bliver i Swansea, kan Niels Christian Frederiksen også se et sigte med konflikten omkring forstærkninger til holdet.

- Vi har før set Michael Laudrup være rigtig god til at komme med forbehold før en sæson, hvor han lige har klaret det godt med et mindre hold. Han værner om sit omdømme, hvis det går galt. Så kan han sige: 'Se, hvad jeg sagde. Vi skulle have købt dyrere spillere inden sæsonen.'     

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip