Laudrups om stjernecomeback: Som at få en ny spiller

Skrevet af admin

29/01/2014

Dagens topnyheder

Michael Laudrup og Swansea hentede en vital sejr tirsdag i Premier League hjemme mod Fulham, men inden da havde holdet ikke sejret i ligaen i otte kampe.

En af årsagerne kan findes i, at den walisiske klub har manglet Michu i de fleste af de kampe.

Spanieren, der var den altoverskyggende stjerne i Swansea i den forgangne sæson, blev ankelskadet og opereret i december, men kan nu se frem til et snarligt comeback, hvilket glæder Michael Laudrup.

- At få ham tilbage bliver ligesom at få en ny spiller. Han blev opereret i slutningen af december, og inden da havde han problemer med den anden ankel, så han har været ude i et stykke tid, siger Michael Laudrup ifølge Skysports.

- Derfor vil jeg ikke lægge pres på Michu ved at sige, at han kommer tilbage i derbyet (mod Cardiff i næste weekend) og kan spille op til sit bedste i 75 minutter uden problemer.

- Vi kan nok alle blive enige om, at når vi spiller mod Cardiff, har vi brug for, at alle er på deres bedste niveau, og når spillere har været ude med en skade, må man føre dem tilbage stille og roligt, siger Laudrup.

Han tilføjer, at Michu snarere er i spil til 15-20 minutter end at være en del af startopstillingen, selv om han er klar. Spanieren skal nok få sin spilletid.

- Med Stoke, Everton, Napoli, Liverpool og Napoli igen, bliver der masser af kampe til alle, understreger den danske manager.

Swanseas næste opgave er på lørdag på udebane mod West Ham.

/ritzau/