Laudrups opskrift: Sådan kommer Barca tilbage

Selvom de tyske hold har imponeret i denne sæson, vil han gerne se flere finalepladser fra dem i de næste år, før han vil snakke om et tronskifte. Laudrup har selv vundet mesterskaber med både Real Madrid og Barcelona, og han mener ikke der skal så meget til, før Barcelona igen bliver europas bedste hold.  - Jeg synes ikke, klubbens indkøbspolitik har været imponerende, og set med mine øjne kan Barcelona genvinde noget af sin tabte position ved at købe to markante, stærke udenlandske spillere: en til centerforsvaret og en til angrebet. Desuden er det nok vigtigt, at man beslutter sig for at spare Messi gennem sæsonen. Det er jo ikke nødvendigt, at han spiller alle kampe, for det slider hårdt på ham, siger han til Politiken.

Efter en skade var Messi kun en skygge af sig selv i det første opgør mod Bayern München, og i returopgøret sad han på bænken gennem hele kampen. Det var naturligvis en svækkelse af Barcelona, der aldrig formåede at true Bayern og netop på grund af Messis store betydning for holdet er forstærkninger til angrebet nødvendigt, mener Laudrup.

- De seneste kampe har vist, at der er stor forskel på Barcelona-holdet med og uden Messi på holdet. Hans betydning er kolossal - og af helt samme grund er det nødvendigt at supplere holdet med yderligere en stærk angriber, siger Laudrup til avisen.

Dagens Gossip