Laudrups optur kan måske føre til Barcelona

Michael Laudrup har med sine bedrifter i Swansea gjort sig selv interessant for Barcelona og Real Madrid.

Det mener den tidligere Barcelona-back og spanske landsholdsspiller Albert Ferrer.

- Han kan ende i Real Madrid eller Barcelona. Han har spillet i begge klubber, og Barcelona og Real Madrids tilhængere elsker Michael Laudrup på grund af hans personlighed.

- Han kan ende i begge af de to klubber, siger Albert Ferrer ifølge BBC.

Mens José Mourinho i øjeblikket er træner for Real Madrid, så passer Tito Vilanova trænerjobbet i Barcelona. Vilanova er dog kræftsyg i øjeblikket og bliver behandlet i New York.

- De kan vælge at gå efter Michael, men jeg er ikke sikker på, at han vil sige ja.

- Han er meget glad for at være i Swansea og Premier League. Jeg er ikke sikker på, hvad han tænker om det. Men har han lyst til at stå i spidsen for et stort projekt, hvor han er under pres uge efter uge? siger Albert Ferrer.

Den tidligere spanske landsholdsprofil mener ikke, at weekendens finalesejr i den engelske Liga Cup er afgørende for de store klubbers interesse.

- Den succes, han har i Swansea, handler mere om den måde, de spiller fodbold på. Det er virkelig attraktivt for de store klubber, fastslår Ferrer.

Michael Laudrup er på kontrakt i Swansea frem til sommeren 2014, og danskeren har givet udtryk for, at han gerne vil forlænge aftalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip