Laudrups stjerne udtaget til landsholdet

Michael Laudrups største stjerne, spanieren Miguel Pérez Cuesta - nok bedre kendt som Michu - er blevet udtaget til det spanske landshold.

Den spanske angriber skiftede sidste år til Swansea for to mio. pund (17,5 mio. kr.). Han viste hurtigt hele Premier League, at den handel var et rent røverkøb fra den danske managers side. Med sammenlagt 22 træffere i sidste sæson blev han holdets topscorer og dermed en væsentlig del af Laudrups succesår.

Og nu tyder noget altså på, at man også har opdaget hans målfarlighed i Spanien. I hvert fald har den spanske landstræner, Vicente del Bosque, valgt at udtage Michu til VM-kvalifikationskampene mod Hviderusland og Georgien.

Swansea-stjernen er blevet udtaget i en situation, hvor Spanien har David Villa skadet. Kampen om den ledige plads på holdet stod mellem ham, Tottenhams Roberto Soldado og Juventus' Fernando Llorente. Og her trak Michu altså det længste strå.

Spanien er allerede sikre på at slutte blandt de to bedste i deres kvalifikationsgruppe, men behøver yderligere fire point i de to forestående hjemmekampe for at være sikre på at kvalificere sig.

Michu har tidligere været tæt på landsholdet, da del Bosque overvejede at udtage ham til Spaniens venskabskamp mod Uruguay tidligere i år. Men det blev altså aldrig til noget.

Laudrup har for nylig kaldt købet af den 27-årige spanier for sit bedste nogensinde. Michu har foreløbig scoret fem mål i denne sæson.

Dagens Gossip