Laudrups svaner dukket kort før tid i Rusland

07/11/2013

Mens Michael Laudrup og Swansea kæmper med at finde det gode spil frem i Premier League, går det bedre for waliserne i Europa Leagues gruppe A.

Torsdag fik Swansea et point med hjem fra Rusland, hvor de spillede 1-1 med Kuban Krasnodar. Det ene point giver dog næppe helt glade miner hos Laudrup, da Swansea var foran i næsten hele kampen.

Den danske manager måtte undvære sin offensive stjernespiller Michu, der er ude i op til fire uger, men alligevel skulle der ikke gå mere end otte minutter, før Swansea havde bragt sig foran.

Et fladt indlæg fra kantspilleren Roland Lamah havnede for fødderne af Swanseas dyre sommerindkøb Wilfried Bony, og den ivorianske angriber sendte sikkert bolden i nettet.

Selv om det var tidligt i kampen, havde begge mandskaber allerede haft flere chancer for at åbne scoringen. Tættest på var hjemmeholdets franske stjerne Djibril Cissé, der på fæl vis misbrugte en friløber på Michel Vorm i Swansea-buret.

Cissé, der blandt andet har spillet i Liverpool og Lazio, fik bolden i nettet efter 57 minutter, men han blev korrekt vinket for offside.

Efter en kamp der havde bølget frem og tilbage, lykkedes det i overtiden for hjemmeholdet at udligne, da Ibrahima Baldé kom først på en bold i feltet og elegant lobbede den over den fremstormende Swansea-målmand.

Da holdene mødtes i Wales for to uger siden, udlignede russerne også først til 1-1 i overtiden.

Det uafgjorte resultat betyder, at Swansea stadig står med gode muligheder på hånden, for at gå videre til forårets 1/16-finaler fra gruppe A.

Swansea mangler en hjemmekamp mod Valencia og en udekamp mod St. Gallen.

I topkampen i gruppe D vandt russiske Rubin Kazan med 1-0 over engelske Wigan.