Laudrups Swansea sender United ud på Old Trafford

05/01/2014

Michael Laudrups Swansea-hold hentede søndag en stor triumf, da klubben vandt 2-1 ude over Manchester United.

Det skete i tredje runde af FA Cuppen.

De to hold så ellers ud til at være på vej mod en ny kamp på Swanseas hjemmebane, indtil Wilfried Bony efter 89 minutter headede sejren hjem, så Manchester Uniteds krise blev cementeret.

Ivorianeren udplacerede Anders Lindegaard, der var på banen for Manchester United for første gang siden oktober.

Med det overraskende avancement undgik Michael Laudrup en af de omkampe, som han op til kampen udtrykte, at han er stor modstander af, fordi det engelske fodboldprogram er så tætpakket i forvejen.

Swansea kom foran efter 12 minutter, da Wayne Routledge scorede på Anders Lindegaard.

Danskeren havde ikke spillet i mere end to måneder, efter at han eftertrykkeligt har tabt målmandskampen til spanske David De Gea.

Swansea fik kun fire minutter til at glæde sig over føringen, inden Javier Hernández udlignede for hjemmeholdet.

I anden halvleg skete der ikke det helt store, før brasilianeren Fabio et kvarter før tid kom på banen for Manchester United.

Små fem minutter senere oversatsede Fabio i en vild tackling, og han blev helt korrekt præsenteret for et direkte rødt kort.

Det lignede en omkamp, indtil Wilfried Bony skabte den store overraskelse med sit mål.

De to hold skal mødes igen om seks dage på samme bane, når United tager imod i Premier League.

Her har Uniteds pressede manager, David Moyes, ubetinget brug for en sejr, eftersom mestrene er 11 point efter topholdet, Arsenal, i ligaen.