Laudrups ydmygelse udløste rasende demonstrationer

Swansea og Michael Laudrup vandt torsdag en suveræn sejr på 3-0 på udebane over Valencia i Europa League. Nederlaget var mere end de spanske tilhængere kunne tage.

Flere hundrede fans samledes efter kampen for at tilkendegive deres utilfredshed med spillerne og særligt træner Miroslav Djukic, som de kræver tager sit tøj og går.

Demonstrationen foregik i første omgang på stadion Mestalla, men forsatte efterfølgende ude foran, hvor de rasende tilhængere var samlet ved spillerindgangen. De oprevne fans lod deres frustrationer komme direkte til udtryk mod træneren, som de kræver fyret.

- Du skal undskylde! Du er ikke god nok til Valencia-trøjen! Du kommer ikke ud herfra i aften!

I samme moment var bestyrelsen i den spanske storklub samlet til krisemøde efter klubbens fjerde nederlag i streg. Klubbens præsident var ifølge den spanske avis AS rasende.

Bestyrelsen og den sportslige ledelses konklusion er, at bunden er nået. Der er ikke råd til flere fejl, hvis Djukic skal beholde sit job. Når Valencia søndag spiller mod Sevilla, er det formentlig sidste chance for serberen, hvis fremtid nu befinder sig i hænderne på spillerne.

Trods truslerne forblev demonstrationerne fredelige.

Dagens Gossip