Lauras mand i livsfare efter vielsen: Kom på hospitalet, men nægtede at lade det ødelægge dagen

- Til døden jer skiller, fik præsten knap nok sagt til det glade brudepar, Laura og Johnny, før netop døden var ved at spolerer det nye ægteskab, før det overhovedet var kommet i gang. 

For da det amerikanske brudepar fra Fort Collins i USA efter vielsen skulle have taget en håndfuld billeder før deres bryllupsreception, ventede en grim overraskelse. Det skriver Some Ecards.

For i græsset nær kirken gemte der sig en klapperslange, og da Laura og Johnny uvidende spaserede de cirka 100 meter fra fra kirkens parkeringsplads, gik slangen til angreb og bed Johnny i anklen.

Med sig havde brudeparret deres bryllupsfotograf, Maddie Wilson, der undervejs har dokumenteret hele forløbet.

Det tog lidt tid, før brudeparret indså situationens alvor, men da det først gik rigtigt op for de to, hvad der var sket, blev lykke hurtigt vendt til alvor, for et klapperslangebid er langt fra ufarligt. Slangens gift kan nemlig hurtigt nå gennem din krop og angriber enten din huds væv eller nervesystemet. Når du ikke at søge lægehjælp i tide, kan bidet i værste fald være dødelig.

Derfor vidste parret, at situationen var alvorlig. Til deres held spottede de dog hurtigt en parkbetjent, som de forsøgte at vinke til sig, men betjenten vinkede bare igen og råbte 'tillykke'. Til sidst gik det dog op for ham, at de to prøvede at søge hjælp.

Hurtigt fik betjenten tilkaldt forstærkning, og en ambulance ankom til stedet. Herefter blev Johnny bragt til hospitalet, hvor lægerne kunne give ham den gode nyhed, at der ingen gift var i biddet.

Dermed kunne parret tage fra hospitalet igen allerede efter 20 minutter, og de nåede endda deres reception i tiden, hvor Johnny blev tiljublet for at have overlevet mødet med klapperslangens tænder.

- Jeg har aldrig oplevet så mange følelser forbundet med en velkomst, som da alle 184 gæster hyldede Johnny og Laura, da de trådte ind til festen. Gennem hele forløbet kunne jeg kun beundre Laura og Johnny for at bevare roen og holde hinanden i hånden gennem den første store test af deres nye ægteskab, har Maddie Wilson efterfølgende skrevet på sin Facebook.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip