Laursen anbefaler Okore til Aston Villa

FC Nordsjællands Jores Okore er et varmt navn i Premier League. Chelsea, Fulham, QPR og Aston Villa har vist interesse for den stærke forsvarsspiller, og nu opfordrer den tidligere landsholdspiller Martin Laursen sin tidligere klub Aston Villa til at hente Okore til klubben.

- Han skal prøve en bedre liga, og med hans kvaliteter tror jeg, det vil være et godt valg at tage til Aston Villa, siger Laursen til Birmingham Mail, hvor han giver mange rosende ord med på vejen til den 20-årige landsholdspiller.

- Han har kvaliteterne til at blive en meget god midterforsvarer, og jeg tror, at han vil passe godt ind i Premier League. Teknisk er han okay, men det er ikke hans stærke side. Jeg var heller ikke en god tekniker, men jeg endte med at gøre det godt i Premier League, siger Laursen. I sidste uge kunne BT fortælle, at Aston Villa har henvendt sig til FC Nordsjælland med et bud, der skulle ligge omkring tre mio. pund (ca. 26,1 mio. kr). Et bud, der dog er blevet afvist af FCN.

I januar blev Farum-klubben enig med Chelsea om et skifte, men Jores Okore hævder selv, at han afslog et skifte til storklubben, da udsigten til spilletid ikke så god ud i konkurrence med John Terry, David Luiz og Branislav Ivanovic.

Martin Laursen roser Okore for den beslutning, og han kan sagtens se Okore få fast spilletid i Aston Villa.

- Det synes jeg var meget klogt af ham. Det vil være nemmere for ham at spille i Aston Villa end Chelsea, men han skal arbejde hårdt for det, siger Martin Laursen.

Dagens Gossip