Lavede en Mourinho: Jacobs droppede pressen

Det var ikke den karismatiske belgier Ariël Jacobs, der tog æren efter triumfen i Farum. På nærmest Mourinho’sk manér formåede han at sætte sig selv i scene ved sit fravær.

Han havde spillet en central rolle i opladningen til kampen ved at tale om ’mind games, og det var hans taktik, der i sidste ende triumferede i Farum.

Men i stedet sendte han assistenttræner Brian Riemer ud fra omklædningsrummet for at give københavnernes version af 3-2-sejren.

- Ariël ser mig som en træner, som han hver eneste uge hjælper til at udvikle sig. Og så tror jeg, han så en god mulighed for, at jeg også kunne få lov at vænne mig til medierne, som også er en del af det at være træner, sagde Riemer, der var taknemmelig for muligheden.

- Han giver mig ’the shining moment, og det synes jeg, siger noget om, hvor stor en person han er, og om den kapacitet vi har fået til klubben. Han fokuserer lige så meget på alle andres succes, og det har jeg kæmpe respekt for, sagde Riemer, der dog ikke kommer til at tørne ud i det obligatoriske jakkesæt i næste kamp.

- Det skal jeg ikke! Det overlader jeg trygt til ham. Jeg nyder min rolle som assistenttræner, hvor jeg som holdets mand skal være bindeled mellem Ariel og truppen, siger Riemer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip