Lavere billetpriser giver flere tilskuere i Parken

Med udsigt til en fyldt Telia Parken, når landsholdet fredag møder Albanien, vil det gennemsnitlige tilskuertal til landsholdets EM-kvalifikationskampe nå op på 31.022.

I kvalifikationen til VM i 2014 lå tallet helt nede på 21.484, og Dansk Boldspil-Union (DBU) kæmpede med imageproblemer.

Tendensen er nu vendt, så der er flere gengangere til landsholdets kvalifikationskampe. Antallet af fans med sæson- og halvsæsonkort er steget med 90 procent i forhold til den seneste kvalifikation.

Stigningen på 44 procent til landsholdets kvalifikationskampe skyldes blandt andet, at der er skruet ned for billetpriserne.

Over 75 procent af billetterne til landsholdets kvalifikationskampe er sat ned i pris, og familier kan i visse billetkategorier komme ind for halv pris, skriver DBU.

- Vi har haft et mål om at skabe en god oplevelse og ramme et prisniveau, som betyder, at fansene kommer igen og støtter landsholdet på stadion. Det betyder meget for spillerne, og det løfter hele stemningen, når Parken er udsolgt.

- Samtidig arbejder vi med partnerskaber, der understøtter arbejdet med at skabe en tættere relation med fansene, siger DBU's kommercielle direktør, Katja Moesgaard, til unionens hjemmeside.

DBU har desuden arbejdet på, at loyalitet skal kunne betale sig ved blandt andet at oprette en fanklub med fordele og rabatter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip