Lazio bryder Juventus-stime

25/01/2014

Efter 12 ligasejre på stribe måtte Juventus lørdag aften se sin utrolige stime stoppet på udebane mod Lazio.

Juventus måtte gennemføre det meste af kampen med 10 spillere, og set i det lys var 1-1 trods alt ikke et dårligt resultat.

Kampens mest dramatiske øjeblik udspillede sig midt i første halvleg, da den tyske Lazio-angriber Miroslav Klose pludselig stod helt fri i Juventus' straffesparkfelt.

Han tog et træk forbi målmanden Gianluigi Buffon, der reagerede ved at fælde angriberen. Straffespark til hjemmeholdet og rødt kort til Buffon.

Reservemålmanden Marco Storari blev skiftet ind, men han kunne ikke forhindre Antonio Candreva i at veksle straffesparket til 1-0.

Spillemæssigt fik Lazio ikke meget ud af at være en mand i overtal. Efter pausen kom Juventus bedre med i opgøret, og det gav bonus efter en times spil.

Carlos Tévez sendte smart Stephan Lichtsteiner fri i højre side, og schweizerens indlæg dirigerede Fernando Llorente i mål til udligning.

Derefter havde Juventus et par gode angreb, men Lazios Miroslav Klose var tættest på at score sejrsmålet.

Han stod i helt fri position efter et frispark, men Marco Storari parerede hans hovedstød op på overliggeren.

Kort efter ramte Lazios indskifter Balde Diao Keita stolpen med et godt skud, men det blev ved 1-1.

Dermed fører Juventus Serie A med ni point ned til Roma, der først spiller søndag ude mod Verona. Lørdag satte Napoli point til ved at spille 1-1 hjemme mod Chievo og ligger nummer tre med 12 point op til topholdet.