Lazio fortsætter nedtur i Serie A

26/09/2014

Fans af den romerske fodboldklub Lazio hænger formentlig med hovederne indtil videre i dette efterår.

Torsdag led klubben sit tredje nederlag i sæsonens første fire kampe, da holdet hjemme tabte med 0-1 til Udinese i en trist og kedelig kamp.

Cyril Thereau scorede kampens eneste mål efter 26 minutter. Han smuttede imellem to Lazio-forsvarere og hamrede bolden i mål efter et hjørnespark.

Lazio overtog styringen af kampen i anden halvleg, men savnede idéer til at få noget ud af sin boldbesiddelse.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters betød det, at spillerne blev buh'et fra banen efter slutfløjtet på Stadio Olimpico.

I sidste sæson blev Lazio nummer ni i Serie A. Lige efter en anden klub i krise, Milan. Det betød, at holdets nuværende træner Stefano Pioli trådte til sidst på sæsonen, og blev klubbens tredje træner på et år.

Omvendt har torsdagens vinderhold Udinese succes. Efter fire kampe er holdet nummer tre i Serie A, tre point efter Juventus og Roma.