LeBron James sender golfkone på sygehuset i smal sejr

NBA-superstjernen LeBron James kolliderede torsdag under Cleveland Cavaliers' kamp mod Oklahoma City Thunder med Ellie Day, konen til den australske golfstjerne Jason Day.

Ellie Day sad ved sidelinjen med sin mand, da den 113 kilo tunge LeBron James væltede ind i kvinden i jagten på en løs bold.

Kampen blev stoppet i flere minutter, mens Day blev lagt på en båre og båret fra hallen, alt imens LeBron James og holdkammeraterne kiggede på.

- Situationen var ikke ualmindelig, hvis man ser bort fra skaden. Jeg jagtede den løse bold og ville prøve at erobre den, og jeg hader, at det endte med sådan et resultat, siger LeBron James.

- Det er klart, at for mig er hendes helbred meget vigtigt, og jeg håber, at det går godt for hende nu. Gutterne fortalte mig, at det går hende godt, lyder det fra basketballstjernen.

Cleveland Cavaliers har dog ikke udsendt noget officielt om tilstanden på Ellie Day.

Jason Day er en af verdens bedste golfspillere. Han vandt sin første majorturnering ved US PGA i august i år. Day har to gange i løbet af 2015 været placeret som nummer et på verdensranglisten og vandt titlen som årets sportsstjerne i Australien i oktober.

Cleveland Cavaliers endte med at vinde kampen 104-100 og stoppede dermed en stime på seks sejre i træk for Oklahoma City Thunder.

LeBron James viste som så mange gange før storspil ved at sætte 33 point på tavlen.

/ritzau/

Dagens Gossip