LeBron og Cleveland slår Toronto og er i ny NBA-finale

Basketballholdet Cleveland Cavaliers med superstjernen LeBron James i front vinder sin semifinaleserie i NBA over Toronto Raptors med 4-2 i kampe.

Det står klart, efter at Cleveland ude sejrede 113-87 i den sjette kamp mellem de to hold i NBA-semifinalerne.

LeBron James blev endnu engang topscorer for sit hold med 33 point. Den store amerikaner lavede desuden seks assist og 11 rebounds.

Cleveland Cavaliers var også i finaleserien sidste år, hvor det stjernespækkede Golden State Warriors-hold med Stephen Curry, NBA's mest værdifulde spiller, stod i vejen.

Der har været talt og skrevet meget om Stephen Curry i årets udgave af NBA, men 31-årige LeBron James, der selv har været kåret som NBA's mest værdifulde fire gange, vil snart stå i sin sjette finale i træk, selv om han har spillet for to forskellige hold i perioden.

I 2010 skiftede James til Miami Heat, hvor han vandt to NBA-titler på fire år, inden han skiftede tilbage til Cleveland Cavaliers med et løfte om, at holdet skulle vinde NBA.

Måske kan han igen se frem til at stå over for Golden State Warriors og Stephen Curry i NBA-finaleserien.

Det kræver dog, at Golden State vinder de sidste to kampe i holdets semifinaleserie mod Oklahoma City Thunder, der fører 3-2 i kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip