Ledelsen fyrer Olaf Eller i EfB Ishockey

Ledelsen i ishockey klubben Esbjerg er ikke blevet enig med træner Olaf Eller om et fremtidigt samarbejde, og derfor skilles de to parter nu. Olaf Eller arbejder ved siden af trænerkarrieren som lærer i Dragør og det passer dårligt sammen med Esbjergs ønsker til deres træner. 

- Olaf Eller ønsker ikke at opgive sit lærerjob ved siden af trænerposten, og på den baggrund har vi ikke kunnet nå til enighed om et samarbejde, siger bestyrelsesformand, Christian Rølmer Christensen i en pressemeddelelse.

- I modsætning til tidligere ønsker vi i det nye regi at ansætte en cheftræner på fuld tid, så han kan fokusere fuldt ud på at opbygge og lede det mandskab, der skal skabe en ny storhedstid for ishockeysporten i Esbjerg, siger han.

Selv er Olaf Eller glad for sin tid i Esbjerg, selvom det ikke blev til medaljer i år. Esbjerg nåede til kvartfinalerne i årets DM-slutspil, hvor de tabte med 2-4 i kampe til finalisterne fra Sønderjyske.

- Vi fik vist, at når resultaterne er der, så er ishockeyinteressen til stede i Esbjerg, og byens ishockeyhold er kommet et stort skridt nærmere at blive et vinderhold i fremtiden. Jeg har haft en fantastisk god tid i Esbjerg, og alligevel bliver overskriften Lige ved og næsten, siger Olaf Eller, der fortsat er åben for nye udfordringer i ishockeyverdenen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip