Ledte efter ’flodmostre’, men gjorde endnu vildere opdagelse på øde ø

Et dokumentarholds søgen efter eksotiske havdyr til tv-programmet ’River Monsters’ tog en ganske uventet drejning, da holdet pludselig stødt på en mand strandet på en øde ø. Det skriver Inside Edition.

Det hele blev optaget på video, da tv-holdet fra Animal Planet pludselig befandt sig midt i en vital redningsaktion.

TV-instruktør Stephen Shearman var med på optagelserne, og han fortæller, hvordan holdet tidligere havde joket med, at finde skuespiller Tom Hanks på den ellers ubeboede ø – en reference til filmen ’Cast Away’, hvor Hanks spiller en skibbruden fanget på en øde ø – da den strandede mand pludselig dukkede op på øen.

- Manden havde ingen tøj på og kom pludselig farende ud fra en grotte og viftede med armene, forklarer Shearman.

Uden mad og drikke

Programmets vært, Jeremy Wade, var også øjenvidne til episoden og kan huske mandens første ord til tv-holdet.

Så snart vi havde fået øje på ham, kom han øjeblikkeligt ned til vandkanten og råbte ’Giv mig noget art drikke! Giv mig noget at drikke!

Den uheldige øboer - der efter redningsaktionen er blevet identificeret som en lokal fisker – fortæller, at han oprindelig ledte efter østers på øen, men blev fanget, da han blev væk fra sin båd.

Stephen Shearman vurderede, at manden havde været strandet på øen i ca. 60 timer uden vand eller forsyninger. I løbet af de 2,5 døgn led manden af hedeslag, og havde affundet sig med at dø på øen.

- Han havde allerede bedt sin sidste bøn. Han var klar til at dø og møde sin skaber, fortæller Stephen Shearman.

Da manden efterfølgende kom i land, modtog han medicinsk behandling og er i dag kommet sig fuldstændig oven på den alvorlige oplevelse.

Den utrolig redningsaktion blev optaget og inkluderet i det tv-afsnit, som dokumentarholdet var ved at optage. Et afsnit som fik navnet “Death Down Under.” og som i sidste uge blev vist på Animal Planet.

I videoen herunder kan du se den utrolig hændelse.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip