Lee Chong Wei blev Vittinghus' overmand i New York

Trods en enorm forskel i placering på verdensranglisten var Malaysias badmintonstjerne Lee Chong Wei for stor en mundfuld for danske Hans-Kristian Vittinghus søndag.

Den tidligere verdensetter besejrede sin danske modstander 22-20, 21-12 i finalen i turneringen US Open Badminton Championships, der blev spillet i Brentwood i New York.

Turneringen rangerer under Super Series-turneringen, men for specielt Lee Chong Wei stod der vigtige point til verdensranglisten på spil.

Den tidligere verdensetter er en stor stjerne i malaysisk badminton, og han er nemlig dumpet helt ned på en plads som nummer 180 på den seneste verdensrangliste, efter at han i maj var fri af sin dopingkarantæne på otte måneder.

Alligevel valgte Malaysias badmintonforbund for nylig at udtage Lee Chong Wei på baggrund af hans comeback-kamp i Sudirman Cup.

Hans-Kristian Vittinghus er nummer 18 på verdensranglisten, og han formåede også at give Lee Chong Wei modstand i et tæt første sæt.

Danskeren fulgte også godt med i begyndelsen af andet sæt, hvor det blev 2-2 og 5-5, før Lee Chong Wei løb fra danskeren og endte med at vinde sikkert.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip