Legendarisk protestsanger giver sommerkoncert

Sangeren, musikeren, poeten, maleren og sangskriveren Bob Dylan har siden slutningen af 1980'erne turneret næsten uafladeligt, hvorfor hans turné bliver kaldt "The Neverending Tour" (Den Uendelige Turné).

Han har for længst slået sig fast som en af musikkens helt store legender og udsendte i september 2012 sit 35. studiealbum "Tempest".

Den 72-årige Bob Dylan har flere gange besøgt Danmark i de seneste år, sidste gang i oktober 2013, da han gæstede København. Nu kommer han igen. 9 juli giver han koncert i Musikhuset Aarhus for trofaste fans.

Dylan er gennem årene belønnet med alt fra Grammy'er til Polarpriser.

I 2008 fik han Pulitzerprisen motiveret med "hans grundlæggende indflydelse på populærmusikken og på amerikansk kultur, præget af lyriske værker med ekstraordinær poetisk kraft".

60 af Dylans bedste sange er oversat til dansk og udgivet under titlen "Bob Dylan's Bedste" på forlaget Books om Demand i 2013.

Ud over koncerten er det også muligt at nyde multikunstneren Dylans kunstværker, der fra 17. april bliver udstillet på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot i Hillerød i udstillingen "Bob Dylan: Face Value".

Udstillingen består af 12 portrætter, som alle er en sammenblanding af Bob Dylans indtryk af mennesker gennem tiden. De mange indtryk og ansigtsudtryk har han genskabt i sin fantasi og formet som mennesker i sine portrætter.

Det er ikke første gang, Bob Dylan udstiller værker i Danmark. I 2010 udstillede han 40 værker under navnet "The Brazil Series" på Statens Museum for Kunst i København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip