Legendarisk skuespillerinde skal skilles

Den legendariske skuespillerinde Glenn Close har seks gange været nomineret til en Oscar uden at kunne tage den gyldne statuette med hjem, og nu har hun desværre også været gift tre gange, uden at ægteskabet holdt.

En talsperson bekræfter overfor magasinet People, at Glenn Close er blevet skilt fra sin mand, entreprenøren David Shaw, efter 9 års ægteskab. 

Den i dag 68-årige Glenn Close og David Shaw blev gift i 2006 ved en lille privat ceremoni i den amerikanske stat Maine.

Glenn Close, der nok er bedst kendt for sin rolle i "Fatal Attraction", hvor hun spiller over for Michael Douglas, blev gift første gang i 1969. Ægteskabet med sangskriveren Cabot Wade holdt i tre år, før de gik hver til sit, men det afskrækkede ikke Close fra at prøve lykken igen. 

Efter at hun var blevet skilt anden gang - denne gang fra forretningsmanden James Marlas - virkede den dengang 40-årige skuespillerinde dog til at være kommet på bedre tanker, når det kom til ægteskab. I et interview med People i 1987 gentog hun i hvert fald den gamle sandhed om, at mænd er fra Mars, mens kvinder er fra Venus:

- Jeg tror, at mænd og kvinder er to forskellige arter. Katharine Hepburn sagde, at de bør være naboer og kun besøge hinanden engang imellem. Det er ikke nogen dårlig idé.  

Om Glenn Close har tænkt sig at være naboer med sin seneste eksmand, David Shaw, er ikke til at vide, men parret skal hvert fald ikke dele bolig og hverdag i fremtiden.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip