Legendarisk tv-vært raser over søns skoleskema

57-årige Jakob Stegelmann, der er kendt for sit mangeårige virke som vært for ungdomsprogrammet Troldspejlet, er bestemt ikke imponeret over sin søns nye skoleskema. 

Sønnen er netop startet i 7. klasse, og Jakob Stegelmann mener, at de mange skoletimer er et overgreb mod børn. 

- Har lige set min søns skema i 7. klasse. Skolereformen er stadig et overgreb mod børn. Stop den og giv børnene liv og frihed, skriver tv-værten på Twitter.

Det er i hans øjne manglen på fritid, der skader børnene, og han mener ikke, at folkeskolen er gearet til at udfordre og aktivere børnene bedre, end forældre kan gøre sammen med børnene i fritiden. 

- Bare send dem hjem kl. 14, så skal de nok blive udfordret! Skolen kan ikke alt, skriver Jakob Stegelmannn. 

I et interview med eb.dk, uddyber tv-værten sin kritik skolereformen. 

- Jeg tror ikke, at en 13-årig er så motiveret for at lære klaver fra 16-17 om eftermiddagen, så jeg synes, at udviklingen med mindre frirum om eftermiddagen er kedelig, fortæller Jakob Stegelmann, og henviser til sin afdøde far, der var rektor på Kreb Skole. 

- Min far var rektor i 40 år, og han mente, at skolen skulle holde på børnene indtil 13.30-14 og så slippe dem fri. Jeg tror ikke, han ville have brudt sig om reformen, hvis han levede i dag, siger Jakob Stegelmann til eb.dk. 

 

Dagens Gossip