Lego Friends weekend i Legoland

Det nye Lego Friends univers er blevet taget imod med åbne arme af piger verden over, og nu bytter de fem veninder Mia, Stephanie, Olivia, Andrea og Emma for første gang deres Lego by, Heartlake City, ud med et sted på vores breddegrader. Pigerne har pakket kufferterne med pastelfarvede Lego klodser, trylleshow, fodboldtræning, dance-off, og meget mere, som de glæder sig til at præsentere for gæsterne i Legoland.

- Siden Lego Friends blev lanceret sidste år, har vores gæster efterspurgt en event med de populære veninder. Deres univers er bygget op omkring pigernes mange forskellige fritidsinteresser, og det er oplagt at levendegøre dem i form af en Legoland event, fortæller eventkoordinator Pernille Hollesen Ladefoged.

Det er første gang i Danmark, det er muligt at møde Lego Friends figurerne i levende live og ikke plastikudgaven, som man kender fra børneværelset.

Katrine Bille kendt fra Lille Nørd præsenterer ny CD

Katrine er en af børnenes favoritter fra DR Ramasjang, og der bliver trængsel foran scenen, når hun optræder med sange fra sin helt nye CD ”Fugle flyver frit”. Katrine giver to koncerter både lørdag og søndag i eventområdet. Imellem koncerterne afholder Lego Friends pigen Emma et stort modeshow med børn på 6-10 år fra lokalområdet, som viser de nye Lego Wear kollektioner frem.

Ikke kun for piger

Selvom Lego Friends som produkt henvender sig mest til pigerne, vil eventen favne bredt og ramme hele familien. Blandt andet vil drengene spærre øjnene op, når en af Danmarks bedste boldkunstnere, Michael Toft, jonglerer med fodbolde på en måde, der bryder tyngdekraften. Der er nok et trick eller to, som kan genbruges på grønsværen, nu hvor fodboldsæsonen er startet.

Trylleri er der også masser af, når Pepe Peperoni folder sig ud med sit trylleshow. Her bliver dog også mulighed for at aflure et trick eller to i Trylleskolen, som kan imponere vennerne.

Dagens Gossip