Legoland bruger millioner på flere gæster

Legoland i Billund smider nu millioner af kroner i parken og i overnatning. Med en investering på 80 millioner kroner næste år går 2014 hen og bliver året med den største samlede investering i Legolands historie, oplyser selskabet.

Og der er både noget til endags-gæsterne i parken og til folk, der kommer for at bruge et par dage i området.

En ny forlystelse, Ghost - The Haunted House, kommer til at koste 36 millioner kroner. Det bliver et kæmpe spøgelseshus kombineret med et interaktivt fald fra otte meter, som gæsterne kan opleve.

- Ghost er en gennemført oplevelse med både grin og gys. Huset gemmer på en imponerende verden fyldt med Lego, der bliver fuldendt med et gedigent sus i maven, siger Lego-direktør Henrik Höhrmann i en pressemeddelelse.

Video: Spøgelseshus bliver ny attraktion i Legoland

Der bliver også kræset for overnattende gæster. Hotel Legoland udvider med en temafløj til 27 millioner kroner. Værelserne bliver lavet i riddertema og øger hotellets totalkapacitet med 12 procent til i alt 223 værelser.

En af årsagerne til, at hotellet udvides, er, at flere familier fra både ind- og udland vælger at forlænge opholdet i Billund med flere nætter for at gå på opdagelse i regionen.

- Derfor udvider vi med en ny hotelfløj, og vi lancerer helt nye tematiserede overnatningsmuligheder i telt, campingvogn, hytte og på vandrehjem i Legoland Holiday Village, siger Henrik Höhrmann.

Henrik Höhrmann siger, at det betyder, at der er overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Og samlet vil campingplads og vandrehjem blive renoveret for 17 millioner kroner.

Ud over Legoland kan man i området blandt andet også besøge Lalandia og Givskud Zoo. Sammen med de to samt Vejle, Kolding og Billund kommuner samt Region Syddanmark vil man markedsføre regionen under navnet Legoland Billund Resort.

Mange udenlandske familier tager på ferie i området, og jo mere der er at opleve, desto længere bliver familierne der:

- Det har store positive konsekvenser for ikke kun samarbejdspartnerne i Legoland Billund Resort, men for Region Syddanmark som helhed, siger Henrik Höhrmann,

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip