Legoland investerer som aldrig før

»Gennem hele højsæsonen er vi fuldt belagt på temaværelser på Hotel Legoland. Derfor udvider vi med en ny hotelfløj i 2014, samtidig med at vi lancerer helt nye tematiserede overnatningsmuligheder i telt, campingvogn, hytte og på vandrehjem i Legoland Holiday Village,« siger Henrik Höhrmann, direktør i Legoland, i en pressemeddelelse.

Investeringen for 2014 gemmer således på en udvidelse af Hotel Legoland med en ny hotelfløj til i alt 27 millioner kroner. Hotelfløjen skal stå klar til sæson 2014.

Som alternativ til hotelovernatningen udvides overnatningstilbuddet i 2014 med Legoland Holiday Village, som dækker over både vandrehjem og campingplads, og det åbner op for at holde en miniferie med Lego-tema i en anden prisklasse, end den man møder på Hotel Legoland.

Legoland Holiday Village dækker over det tidligere FDM Camping Billund og vandrehjemmet Legoland Village, men efter en renovering på 17. mio. kr. understreger direktør for Legolands overnatningssteder Søren Dalhof, at selve gæsteoplevelsen vil være en anden, når Legoland Holiday Village åbner dørene til sæson 2014.

»Vi hæver den generelle standard for gæsterne, og med mere end 500 nye LEGO figurer lover vi at sætte en stor streg under Legoland-miniferieoplevelsen for de overnattende gæster,« siger Søren Dalhof.

 

Dagens Gossip