Leicester-anfører opfordrer stjernespiller til at blive

De engelske fodboldmestre har allerede mistet midtbanekrigeren N'Golo Kanté til Chelsea, men Leicesters anfører, Wes Morgan, opfordrer holdets øvrige bærende spillere til at blive i klubben.

Det gælder særligt den kreative midtbanespiller Riyad Mahrez, som angiveligt har bejlere fra flere af de største klubber i Europa.

- Jeg ved, der har været meget snak om et klubskifte (for Mahrez, red.), men jeg håber, at han og alle andre vil følge i mine fodspor, siger Wes Morgan, der selv forlængede sin kontrakt med Leicester onsdag.

- Vi vil gerne beholde vores nøglespillere og bygge på med nye spillere, for vi har en masse at spille om i den nye sæson. Vi bliver nødt til at lade transfersnakken passere, og så må vi fokusere på at præstere på banen, siger anføreren.

Leicesters nye udfordringer består blandt andet i at skulle spille Champions League.

Det har landsholdsangriberen Jamie Vardy allerede tilkendegivet, at han vil gøre i Leicesters trøje. Lige som Wes Morgan har Vardy forlænget sin kontrakt med klubben, selv om også han var rygtet til større klubber.

- Vi har nogle fantastiske spillere, så det er kun naturligt, at større europæiske klubber vil have vores spillere. Jeg formoder, at interessen skyldes vores præstationer i sidste sæson, siger Wes Morgan.

Indtil videre har Leicester sikret sig én forstærkning i hver kæde til den nye sæson: Ron-Robert Zieler (målmand), Luis Hernandez (forsvar), Nampalys Mendy (midtbane) og Ahmed Musa (angreb).

Kasper Schmeichels klub tager hul på titelforsvaret 13. august ude mod Hull. Seks dage forinden spiller klubben Community Shield - opgøret mellem den engelske mester og FA Cup-vinderen - mod Manchester United på Wembley.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip