Leicester-boss tager stjerners uskarphed afslappet

Leicesters manager, Claudio Ranieri, tager det stille og roligt, at holdets to målscorere på det seneste har haft problemer med at få bolden i nettet.

Topscorer Jamie Vardy har ikke scoret i Leicesters seks seneste ligakampe, mens Riyad Mahrez ikke har scoret i de seneste fem. Samtidig har Leicester kun vundet en enkelt kamp ud af sine seneste syv opgør i ligaen og FA Cup-turneringen.

- Jamie er stadig ikke helt skadefri, fordi han spillede så mange kampe, hvor han scorede mål, men hvor han samtidig ikke trænede, siger Claudio Ranieri.

- Han har hele tiden haft lidt problemer, hvor han ikke trænede med holdet, men hvor han spillede om lørdagen og scorede mål. Og bagefter trænede han igen ikke med holdet resten af ugen, lyder det fra den italienske manager.

Jamie Vardy har scoret 15 mål i indeværende Premier League. 13 af målene kom i 11 kampe i træk, hvilket var en ny rekord i Premier League.

Den tekniske offensivspiller Riyad Mahrez har scoret 13 gange i denne sæsons Premier League, men er altså også gået en smule i stå på det seneste og har også brændt to straffespark - blandt andet i den uafgjorte kamp mod bundholdet Aston Villa.

- Det er normalt. Sådan er det at være angriber, siger Ranieri.

- Nogle gange scorer de en masse mål, og alt, de rører ved, er guld. Nogle gange sker det ikke, men han (Mahrez) spiller rigtig godt, og han er meget afslappet.

Leicester, der i øjeblikket ligger nummer to i Premier League, møder lørdag eftermiddag rækkens nummer syv, Stoke.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip