Leicester fortsætter guldjagten med udesejr i London

19/03/2016

Leicester bliver bare ved og ved.

Lørdag leverede klubben igen varen i Premier League, da det ude blev til en 1-0-sejr over Crystal Palace.

Sejren bragte Leicester op på 66 point på førstepladsen i ligaen - otte point mere end Tottenham og 11 point mere end Arsenal på de næste pladser.

Arsenal vandt tidligere lørdag 2-0 over Everton, mens Tottenham søndag møder Bournemouth.

West Ham var tæt på at overtage fjerdepladsen, men Chelsea fik udlignet til slutresultatet 2-2 kort før tid.

Kasper Schmeichel var at finde i Leicester-målet på Selhurst Park, og generelt stillede Claudio Ranieri med hele det tunge skyts i jagten på at udbygge afstanden ned til forfølgerne i ligaen.

Crystal Palace lød måske som en overkommelig modstander. Palace havde før kampen ikke vundet i ligaen siden 19. december i fjor, og trods succes i FA Cuppen er Crystal Palace et pint mandskab i øjeblikket.

Omvendt er Alan Pardews tropper netop en af den slags modstandere i den tunge ende af ligaen, som Leicester skal undgå at snuble imod i den resterende del af sæsonen.

Riyad Mahrez var alene igennem efter en omstilling og dyb stikning efter 17 minutter, men afslutningen blev pareret af Wayne Hennessey i Crystal Palace-målet.

Leicester var generelt i kontrol, men efter en halv time var gæsternes defensiv åben, men Palace-afslutningen savnede kvalitet og ramte ikke Kasper Schmeichels mål.

Schmeichel måtte i samme situation indkassere kampens første advarsel for at bruge mund over for dommer Mike Jones i det intense opgør.

Kort efter slog Leicester til, og det blev 1-0 efter et samarbejde mellem profilerne Jamie Vardy og Mahrez.

Vardy spillede bolden fladt ind foran mål, hvor Mahrez ikke svigtede og scorede i ligaen for 16. gang i denne sæson.

Schmeichel diskede kort efter op med en flot redning, da Bolasie forsøgte sig, og Palace lignede ikke et hjemmehold, der havde tænkt sig at lægge sig fladt ned.

Hjemmeholdet formåede at skrue tempoet i vejret efter pausen, men gæsterne stod for presset, og Kasper Schmeichel holdt buret rent trods et Crystal Palace-forsøg på overliggeren i overtiden.

Et andet sted i London tog Chelsea imod formstærke West Ham, som også bragte sig foran 1-0 ved Manuel Lanzini efter 17 minutter. Cesc Fabregas fik udlignet kort før pausen på et flot, direkte frispark, men i anden halvleg kom West Ham foran 2-1, inden Fabregas udlignede på et straffespark.

Stoke slog ude Watford med 2-1, og Norwich vandt ude 1-0 over West Bromwich Albion.