Leicester-krumtap lover revanche mod City

Skrevet af admin

28/12/2015

Mest læste i dag

Leicester holdt fast i førstepladsen i Premier League på trods af et nederlag til Liverpool på Anfield lørdag. Det var Leicesters første nederlag i ti kampe.

Både Manchester City og Arsenal kan dog overtage pladsen som duks, hvis Leicester taber tirsdag.

Men spørger man forsvarsspilleren Danny Simpson, ligger Leicester stadig nummer et efter kampen mod Manchester City tirsdag.

- Det var hårdt at tabe, men det har også været to hårde uger, siger Danny Simpson med henvisning til det hårde december-program i Premier League.

- Vi ved, vi samler os selv op til kampen. Vi er en ærlig flok, vi tager hånd om problemerne, og vi vil reagere på den rette måde mod Manchester City.

- Det er et tilbageslag, når man taber. Men vi vil slå tilbage. Vi har et godt hold med stærke karakterer og en god mentalitet. Nu spiller vi hjemme og med vores fans i ryggen, vil vi gå hårdt til Manchester City, siger Simpson.

Leicesters manager, Claudio Ranieri, har da også bedt sine spillere om at glemme den tabte kamp mod Liverpool og tage de positive ting med videre til kampen tirsdag.

- Vi fik en lektion mod Liverpool.

- Vi viste god form, vi forsvarede os godt, og vi lukkede af i rummene mellem kæderne. Men vi bliver nødt til at blive endnu bedre, siger Ranieri.

Leicester er nummer et i Premier League med 38 point efter 18 kampe. Arsenal er to point efter, mens Manchester City ligger tre point op til de kongeblå fra Leicester.

Manchester City kommer dog på besøg med selvtilliden i top, efter at holdet lørdag knuste Sunderland med 4-1 på hjemmebane.

/ritzau/