Leicester-manager: Skal tage titlen for at blive husket

Den engelske fodboldklub Leicester har skrevet den ene gode historie efter den anden i denne sæson, men de sidste kapitler skal også skrives, hvis holdets præstation skal huskes i årtier frem.

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel og co. fører Premier League med syv point ned til nummer to, Tottenham, med fem spillerunder tilbage. Men der er stadig et stykke vej, inden klubben får sin plads i historiebøgerne, pointerer manager Claudio Ranieri.

- Vi er allerede en god historie, men for at lave noget, der vil blive husket i 30 eller 40 år, er vi nødt til at vinde. Vi har ikke opnået noget endnu.

- Fodbold er en sjov størrelse. Havde det været Chelsea eller Manchester United og ikke Leicester, der førte med syv point, havde man sagt, at mesterskabet var afgjort. Men det tænker man ikke nu, siger Ranieri.

Leicester er som minimum sikker på at blive nummer fire i ligaen, hvilket er lig med kvalifikationskampe til Champions League. Næste skridt er at sikre mindst tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions Leagues gruppespil.

Det kan blive en realitet allerede i weekenden, hvis Leicester søndag slår West Ham på hjemmebane, og nummer fire, Manchester City, lørdag smider point i udekampen mod Chelsea.

- Jeg vil elske at høre Champions League-hymnen, men vi er kun i kvalifikationskampene. Jeg vil spille seks kampe (gruppespillet) i Champions League.

- Men lige nu er al fokus på den næste kamp og West Ham, siger manageren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip