Leicester-mesterskab er en realitet efter Chelsea-hjælp

03/05/2016

En af de største sensationer i international fodbolds historie blev en realitet mandag aften.

Leicester og den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel kan kalde sig engelske mestre for første gang i klubbens historie.

Mesterskabet blev en kendsgerning, uden at Leicester selv var i aktion. Det var til gengæld den nærmeste konkurrent i Premier League-toppen, Tottenham, der mandag måtte nøjes med 2-2 ude mod Chelsea i London-derbyet.

Tottenham med Christian Eriksen skulle bruge en sejr for at holde liv i mesterskabsdrømmen, og det så ud til at lykkes med pauseføringen på 2-0, hvor Eriksen havde en fod med i begge mål.

Men Chelsea kom stærkt tilbage i anden halvleg og udlignede til 2-2 ved Eden Hazard efter 83 minutter. Dermed har Tottenham stadig ikke slået Chelsea siden 1990.